Ini Buku Conteng Hikari ^(^_^)^

the chosen light

ADIK: Za chem Usrah? (comel version) June 17, 2010

Filed under: Uncategorized — hikari2211 @ 11:27 pm

* just nak share gamba yg che mus’ab buat. Alhamdulillah comel sangat n lebih mudah difahami compare ngn conteng2 kt entry before ni. hehe. suke sgt gamba ni che mus’ab!suke!suke! (excited plak) haha

(che mus’ab nnt nak blaja la ngn awak.. =p )

Advertisements
 

21 Responses to “ADIK: Za chem Usrah? (comel version)”

  1. cik mus'ab Says:

    Salam ziarah. terkejut sekejap.

    .
    .
    .
    .
    .

    hurm, ok.. dah ok. nafas dah stabil. hehe

    mana dapat pic ni. huhu.

    akak ada FB saya ke ? FB akak ape? adeh.

    Sesungguhnya Allah sebenar2 pemberi ilham.

    and u…

    hurm..

    saya dapat idea dari akak nyer entri. huhu.

    ( sy sgt berterus terang )

    nak belajar ? bleh jer.. tapi ada syarat nk menuntut dari Cik Mus’ab. sanggup ke? hehehe. ( tetiba rasa kejam plak , letak syarat segala ) . hurm, nk jadi islam pun bersyarat kan ?
    nak masuk tadika pun besyarat kan?

    ** sy tahu, akak gurau jer, sy pun gurau **

    nway, saya suka jer conteng2 akak tu.. teruskan conteng2. tetiba rasa jeles plak ngan akak. sebab akak bleh conteng2. saya x pandai conteng2 . masa sekolah2 dulu selalu la jugak conteng2.

    hurm,

    tapi.. kalau hilang fokus dalam kelas.. saya memang conteng2 la. nota sy penuh dengan conteng2.

    pernah ada satu haritu.. eh.. dah byk kali jugak la..

    nota EDC ( disease control) dipenuhi dengan conteng2 fasal ISK. huk huk. apekah..

    ** huhu, sorry.. byk membebel lak**

    astaghfirullah hal azim.

    • hikari2211 Says:

      salam cik mus’ab.
      haha
      awak sungguhlaa mmg comel.
      risau jugak akak awak lama senyap.
      takut awak x ske akak curik x minta izin.hehe.
      tp seyes, berdebar td tau (>_<)!
      isk3
      xde ape pon yg dijeleskan cik mus'ab..
      conteng2 biasa je, dak tadika pon conteng lagi kemas…
      huhu
      nnt kalo akak lukis2 gamba bagi cik mus'ab edit bleh?
      hehe..jgnla letak syarat berat sangat..
      berat mata memandang berat lg bahu memikul (tetibe)
      heheh
      a'a akak ade FB awak..
      FB akak ialah…heheh, rahsia..
      seronok jugak jd stalker cik mus'ab nih..kes3 =p

      • Cik Mus'ab Says:

        wsalam mak cik hikari 🙂 ,

        saya pun risau bila akak risau. adeh. saya busy la kak. ini pon baru lepas jawab test, jap agi pkul 10am ada presentation pula , sekarang pkul 9:19am.

        Alhamdulillah, berpeluang nk reply juga akhirnya .

        adeh. saya ok je la.. x der plak rasa x suka.

        setiap kali buat ape2 yg baru ( grafik ) akan ada rasa takut. bukan takut org curi hasil (grafik) kita, tapi.. risau dan takut andai Allah dah tarik balik nikmat ‘kelebihan’ yg Allah bagi kat kita.

        Jika tidak Allah yg mengilhamkan.. mana mungkin kita bergerak dengan segala kelebihan yg Allah beri.

        rasa takut juga bila mana ada insan yg merasakan kita yg BEST, walhal.. Allah lagi2 THE BEST.

        cam ner eh nk cakap. adeh. amenda sy bebelkan nie? hehe.
        (sy tgh stress baru lepas jawab test sebenarnya.., x tahu mcm mn nk campak kan rasa hati yg berbaur2.. / seyes.. sy x leh jawab paper tadi.)

        hurm..

        syarat ?

        saya gementar la nk kasi tahu syarat2 ni.. sebab saya sendiri pun…

        huhu..

        1) ….
        2) …….
        3) ………

        Syarat dia akak bleh tetapkan sendiri la. hehe. lebih dari 3 pun x pe.

        ( x sanggup rasanya melihat saudari seqidah sefikrah dibebani syarat yg berat2. hehe. )

        ****

        “nnt kalo akak lukis2 gamba bagi cik mus’ab edit bleh?”

        insyaAllah.. boleh 🙂 [ mak cik hikari, sila senyum ye ]

        nanti jgn lupa send conteng2an akak tu k.

        saya x pandai sgt, tapi boleh cuba (^_^)

        ****

        hehhe.. Mak cik hikari a.k.a Nor Farizah ?? 😛

        :
        :
        :
        :
        :
        :

        Emel Cik Mus’ab –> cikmusab@gmail.com

      • hikari2211 Says:

        (.^_^.)
        akak senyum ni..nampak lesung pipit lagi.
        heheh.
        alamak,..bocor rahsia.heheh.

  2. cik mus'ab Says:

    chumel !

    *sy pun nk menuntut dr akak

    (.^_^.) senyum juga, ad lesung pipit 😛

    huhu…

  3. qs Says:

    nor, masukkan gambar ko peluk baby 4 oghe and kartun 4 cacat mental dakwah cepaaaaaaaaaaaaaat!

    • hikari2211 Says:

      huhu muthiah dear,
      i couldnt find the paper..maklumla conteng kat note kotor yg gmex bg tu..so xtaula katner..kne cari balik..huhu

  4. cik mus'ab Says:

    cepat sis !!!!!

    masukkan cepat !!!

  5. aizadiha Says:

    salam mc nor…
    ish2,memasak byk sangat ni x sempat menconteng^_^
    alhamdulillah,,bagus2 suri kite,hihi.. so cmner uskab? ade oghe dengki ni xpat join pulau perhentian,,heheh~

    oh nway,katun cacat-mental-dakwah (CMD)mesti masukkan k.sebab masa awk bg kt volgo hrtu,xcukup handouts.u remember? and i had to give in,haha..sile upload so sy boleh amek!~yeay~

    jazakillah ukhti.
    salam tak rindu >.<

    • hikari2211 Says:

      wsalam wbt ‘rebellious’ rara! =p haha
      baru blk dr k.t ni..jumpa izzati, ilya n fatehah egypt.jumpa kwn ex sesma jgak.suke!suke!alhamdulillah~
      tulaa lambat sgt sampai besut…iskk.kalo x dah leh join.
      xpela he’, utamakan yg lebih utama.kang kalo g besut b4 jumpa mummy kang sah2 kna cop rebellious.haha

      CMD (clinical medicine discussion??haha) oh ye lupe2 yg tu pon kena masukkan.thanx for the reminder.

      salam x rindu jugakk (>_<) =p

  6. aishah Says:

    jatuh hati dengan kamu
    🙂

  7. jannati Says:

    Wah…menarik sekali =) cumilll

  8. Salam Eidul Fitri.

    Syukran atas doa. Alhamdulillah makin pulih sekarang.
    Mohon maaf zahir dan batin. Mudah2an Allah memberi yang terbaik buat iman dan dakwah anti.

    Wasalam

  9. demoiselle Says:

    salam ziarah. boleh tak saya nak share gambar di atas ini?

  10. jingga warnaku Says:

    Salam, Cik Hikari..nice blog.. buleh kah ana memiliki gamba2 comel yang ade di blog anti? sebagai penambah koleksi picture islamic ana? boleh kah? boleh kah?

    jzkk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s