Ini Buku Conteng Hikari ^(^_^)^

the chosen light

Qalam: Penat tapi HaPpyy!! February 8, 2010

Filed under: Uncategorized — hikari2211 @ 3:17 am

salam.

saya baru sahaja pulang dari perjalanan 24jam dalam train…

terlalu banyak benda yang nak dikongsi bersama sepanjang jaulah ni,

tapi kartun2 yg dilukis semuanya tertinggal dalam beg yg terkandas di paris…huhu

mungkin 2-3 hari lagi baru dapat, insyaAllah..

ish,, excitednya nak share pasal jaulah..

tapi esok saya ada kelas kat tempat jauh,..lebih kurang sejam dari umah..

so malam ni kena tahan nafsu melukis, kena tdo awal nanti pagi esok kena bangun awal..huhu

sabar ye tunggu sharing dari saya…

huhu…

missing akhwati already!!! (T_T)

Advertisements
 

9 Responses to “Qalam: Penat tapi HaPpyy!!”

  1. hikAri Says:

    Salam ukhwah dari bumi sakura..
    hehe.. da 2,3 juga berkunjung ke ruangan hikari.. Karya kamu sgt comel.. 🙂
    yg ptg msj nye lebih mendalam…

    +nama kita same..
    hehe..
    tapi nama sebenar tidak kot…

  2. aizadiha Says:

    salam sis.lukisan ni comel..tapi ada tulisan sy yang buruk.haha;) but this pic is better than the one in my blog.

  3. hikAri Says:

    hehe.. betul2… nur itu ada~
    semoga nur itu akn terus bersinar..
    masih meneruskan perjalanan mencari cahaya itu..
    dokan saya yer~
    (^_^)/

  4. ayuamiza Says:

    cepat hapdet! terima kaseh tlg tgk2 kan zyrith.wahaha..de sronok dgn akak2 sume

  5. kak ngah Says:

    salm kak nor…
    update-update!!hehe…

  6. yellowrose Says:

    besnye!!!cepat updet!!!

  7. ainul arina Says:

    salam akak!

    amacam bara semangat? ada lagi?
    nnti dah update, calling2 yerh!

    rugi plak tak terjumpa itu hari. Ainul baruuuuu je sampai sana, adik dah call kata dah sampai airport rusia dah… nasiblah~ ^^,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s