Ini Buku Conteng Hikari ^(^_^)^

the chosen light

Qalam: MAJULAH SUKAN UNTUK ISLAM!! April 25, 2009

Filed under: Uncategorized — hikari2211 @ 9:44 am

salam~

VolGames is here!!

Alhamdulillah, pukul 11 pagi semalam Malaysian Intervarsity Games-VolGames 2009 telah dirasmikan dengan jayanya.

As a part of the comittee, walopon saya berkaki bangku n bertangan bangku, terasa jugakla kehangatan bahang Volgames ni..lebih2 lagi bila tengok ajk2 yang berkerut dahi n xde masa nak senyum coz berdebar…malah ade rakan saya yang tak dapat tidur kelmarin sbb berdebar nak bertanding keesokan harinya…

Apa-apa pun kawan2,..main, main juge…hidup kita di dunia ni pun hanya permainan dan lakonan semata-mata..and every game has its rule…make sure u doesnt break any of His rule sepanjang2 Volgames ini (sepanjang2 hidup ini)..siapalah kita kalau Dia tak redha dengan kita, kan?

Tahniah kepada Rara yang menang pingat emas 400m semalam. You did it. You proved it-cover up doesnt limit your potential. There is no such things that the more layers you wear, the more obstacle you will have. That is nonsense. Kalau Allah nak bagi rintangan, pape pun dia boleh letak kat tengah jalan tu. I’m rooting for you, Rara! (nak tergelak teringat Humaira yang keluar air mata sbb terharu bila Rara menang =p)

Tahniah jugak kepada Muthiah – yang struggle jugak main walopun kaki yang injured x sembuh sepenuhnya lagi.

Tahniah jugak kepada Izyan n Keli, n semua peserta.

Dan berbanyak2 tahniah kepada ajk2 yang cover duty ‘petugas2’ yang x datang….

Sejuk hati tgk orang main pkai baju ‘ruhbanu billail’, band of akhwat, etc…bila bertukar pandangan je dah tau tu akhwat kita… =)) aahhh..so schweet~

Keep ‘love and fight’ for today n tomorrow!! Go, Volgo, Go!!!! \(^o^)/

p/s: saya kagum dengan bacaan doa semasa majlis perasmian…tahniah kepada beliau..saya sangat kagum dan bangga sekali..it is rare to find someone who could say the truth out loud like that..keep up the good job bro!! =)

love-n-fight

qabul-ibadah-12qabul-ibadah-21

For more info, click this <—highly recommended..ade video besh2 (nak upload kat sini tp xleh..huhu)