Ini Buku Conteng Hikari ^(^_^)^

the chosen light

Qalam : flashback…22.11.2004 November 22, 2008

Filed under: Uncategorized — hikari2211 @ 4:17 am

d181d0bad0b0d0bdd0b8d180d0bed0b2d0b0d0bdd0b8d0b50002d181d0bad0b0d0bdd0b8d180d0bed0b2d0b0d0bdd0b8d0b50003d181d0bad0b0d0bdd0b8d180d0bed0b2d0b0d0bdd0b8d0b50004

kepada sahibah2 yg dikasihi…

terima kasih…

terima kasih kerana bersabar bila saya bad mood…

terima kasih kerana menegur bila saya futur…

terima kasih kerana melayan bila saya byk karenah…

terima kasih kerana memujuk bila saya merajuk…

terima kasih kerana memaaf bila saya buat silap..

terima kasih kerana memandu bila saya hilang arah..

terima kasih kerana menghibur bila saya sedih..

terima kasih kerana…

kerana kalian selalu berada di situ…menyokong, membantu, mendidik dan membimbing..

tetap di situ…tanpa goyah

menjadi contoh buat diri yg serba kekurangan ini… *sobs*

(huh.xtau dah nk susun ayat cane)

papepon, pendek cite..

saaaaaaayyyyyannngggggg korang!!!!! \(^_^)/ uhibbukunna fillah!

-dari budak yg dah umur 22 thn ari nih..smoga jd bertambah matang~-

p/s:ari tu ade org tanya..’sape role model ko?’..hurm…role model tu yg mempengaruhi pencorakan peribadi kite kan?..saya pikir punye pikir..pikir dan pikir lagi…saya nampak mereka..Muthiah, Maisarah dan Humaira…masing2 ade certain kualiti yg saya x ade…yang membuat saya teringin mendekati mereka, menyerap brg setitik dua keperibadian mereka…huhu..ntahle..mungkin ade org role modelnya Rasulullah saw, sahabat2, para tabi’in, IHAB, dr.M or Bill Gates…tp saya lebih selesa mmilih role model yg ‘nampak di mata’..dan mereka mmg layak utk dicontohi..huhu..ya Allah tetapkanlah hati2 kami di jalanMu..temukan kami di syurga nnt dengan kasih sayang antara kami..ameen….

Advertisements
 

12 Responses to “Qalam : flashback…22.11.2004”

  1. naim Says:

    waahh, so sweet of your dad~!!

  2. hikari2211 Says:

    hehe..ayah saya mmg sweet..n cute! (^_^)

  3. drmuthiah Says:

    seriously rse muthiah mmg tak ptut sebaris dgn maisarah n humaira (T_T)

    hepi birthday nor

    walopun ko lambat nak besar (sbb besdey ko lambat) tp byak yg ko lebey dr aku.. uhuk.byak2… termasuklah “koli4estvo wira!”

  4. hikari2211 Says:

    ciss muthiah.sempat lg ko kutuk aku..eh choc cake manee??mane choc cake????!!!!choc cake!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. hikari2211 Says:

    ciss muthiah.sempat lg ko kutuk aku..eh choc cake manee??mane choc cake????!!!!choc cake!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. drmuthiah Says:

    lorr.choc cake
    hehe
    nak gi wat nih

    tggu ko balas msg ni smbil dgr “eto moi rai”
    mmg tgh malas 😛

    saturday, dolwno bit bixodno!!! -jeritan suara hati Mut sbg kurso5-aia studentka

  7. aizadiha Says:

    salam. hrm..sy masih 21=) kalau pjg umur goin on 22 iAllah=p
    ceh..sweet sungguh nor.tp suke x kad dihe’ bg? hihi…esp part..’pendek’=)

    well..u’re special. i look at u in so many ways,too..
    in fact korang sume.
    and plz dun make me any of ur role models. rosak duniamu nnt..adus T_T ..cukuplah muthiah yang penyabar dan humaira yang sntiasa huznuzhan..

    happy bday..x sabar nk wat cream puffs walaupun x buat2 lg.
    uhibbuki fillah!!

  8. hikari2211 Says:

    dear rara,
    thanxx for the card..sgt touched especially part pendek..ngeheh
    ish3 ra, dun underestimate urself. =)
    i know u better =p
    sanggup memikul pasir rara sampai lebam2 bahu tuhh..
    mmg bleh jd ibu contoh nihh..hoho~ =p

  9. hikari2211 Says:

    oh ye, cream puff jgn lupe~!!! ngehehehe =p

  10. muharikah Says:

    salam..

    nape takde sapa ingatkan saya?????

    WAAAAAA!!!!

    sorry hikari tak wish awak..

    i even forgot what date is today!

    huh..

    take care adikku

    selamat hari lahir!! 😀

  11. drmuthiah Says:

    uhu…
    nor,lukis kartun lagi boleh?
    guna watak org2 ruski laks 😛
    cant wait for ur next masterpiece

  12. hikari Says:

    huhu
    paka net idea…
    ya wgy idei ot kosmosa..kak tatyana konstantinovna..
    ngeheheh~
    tq for reading n shouting ^(^_^)^


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s