Ini Buku Conteng Hikari ^(^_^)^

the chosen light

Qalam : flashback…22.11.2004 November 22, 2008

Filed under: Uncategorized — hikari2211 @ 4:17 am

d181d0bad0b0d0bdd0b8d180d0bed0b2d0b0d0bdd0b8d0b50002d181d0bad0b0d0bdd0b8d180d0bed0b2d0b0d0bdd0b8d0b50003d181d0bad0b0d0bdd0b8d180d0bed0b2d0b0d0bdd0b8d0b50004

kepada sahibah2 yg dikasihi…

terima kasih…

terima kasih kerana bersabar bila saya bad mood…

terima kasih kerana menegur bila saya futur…

terima kasih kerana melayan bila saya byk karenah…

terima kasih kerana memujuk bila saya merajuk…

terima kasih kerana memaaf bila saya buat silap..

terima kasih kerana memandu bila saya hilang arah..

terima kasih kerana menghibur bila saya sedih..

terima kasih kerana…

kerana kalian selalu berada di situ…menyokong, membantu, mendidik dan membimbing..

tetap di situ…tanpa goyah

menjadi contoh buat diri yg serba kekurangan ini… *sobs*

(huh.xtau dah nk susun ayat cane)

papepon, pendek cite..

saaaaaaayyyyyannngggggg korang!!!!! \(^_^)/ uhibbukunna fillah!

-dari budak yg dah umur 22 thn ari nih..smoga jd bertambah matang~-

p/s:ari tu ade org tanya..’sape role model ko?’..hurm…role model tu yg mempengaruhi pencorakan peribadi kite kan?..saya pikir punye pikir..pikir dan pikir lagi…saya nampak mereka..Muthiah, Maisarah dan Humaira…masing2 ade certain kualiti yg saya x ade…yang membuat saya teringin mendekati mereka, menyerap brg setitik dua keperibadian mereka…huhu..ntahle..mungkin ade org role modelnya Rasulullah saw, sahabat2, para tabi’in, IHAB, dr.M or Bill Gates…tp saya lebih selesa mmilih role model yg ‘nampak di mata’..dan mereka mmg layak utk dicontohi..huhu..ya Allah tetapkanlah hati2 kami di jalanMu..temukan kami di syurga nnt dengan kasih sayang antara kami..ameen….

Advertisements
 

Qalam: Ilizarov’s apparatus~..

Filed under: Uncategorized — hikari2211 @ 3:47 am

ari tu kami tgk removal of Ilizarov’s apparatus from a patient’s thigh..then..tanpa disangka2…

d181d0bad0b0d0bdd0b8d180d0bed0b2d0b0d0bdd0b8d0b50001

hurmmm..

dah 9 tahun aku kenal Muthiah..

dialah org plg tough pernah aku jumpa..

tp rupa2nya…

rupa2nya 9 thn masih belum cukup utk aku mengenalinya..

heheh..dont judge a book by its cover….

to Mut..sorry x sempat sambut..sakit x terhantuk kat pintu? =p

 

Kita Menolak al-Hawa… November 10, 2008

Filed under: Uncategorized — hikari2211 @ 2:31 pm

milestone1milestone2